CORE AND MOVEMENTS, – et herrehold

Manglende smidighed og dårlig kropsholdning

Vi lever i en verden, præget af travlhed og for rigtig mange en arbejdsdag med flere timers stillesiddende arbejde f.eks. foran computeren. En sådan hverdag resulterer ofte i øget muskelspændinger, nakke, ryg og/eller skuldregener. Dette kan medføre en dårlig kropsholdning, som hænger tæt sammen med et forstyrret åndedræt. Disse negative symptomer har ikke kun indflydelse på hverdagens aktiviteter, men også dit fritidsliv. Ønsker du at skabe en forandring i din hverdag og ikke mindst din krop? Så kan dette hold være noget for dig. Du vil kunne opretholde kroppen sund, stærk og fleksible og samtidig kan træningen være et effektivt supplement til din øvrige træning.

Et hold kun for mænd

Core and movements er et hold kun for mænd. I træningen er der særlig fokus på, at du opnår en større smidighed, en forbedret kropsholdning, samt at få styrket de stabiliserende muskler omkring din core. Træningen har samtidig fokus på aktiv inddragelse af dit åndedræt, så du får løsnet overspændt muskulatur. Du kan komme til at mærke en positiv forandring og udvikling i kroppen, som også kan styrke din øvrige træningsform om end det er løb, cykling eller f.eks. styrketræning. Ved at deltage til træning hos Creating Movements, vil du opleve at kroppen virker mindre tung og træt og du får samtidig mere energi til både arbejds -og fritidsliv.

Tag et par kollegaer med

Er i et par stykker fra kontoret, som kunne tænke sig at træne sammen f.eks. midt på dagen, så læs nærmere under firmatræning.  En god investering både for dig og dine kollegaer.

NÆRMERE INFO VEDR HOLD OPSTART KOMMER SNAREST

HOLDTRÆNING

pilates holdtræning i kobenhavn

Vi tilbyder holdtræning med op til 6 deltagere, hvor du tilmelder dig et forløb på et bestemt antal træningsgange.

PERSONLIG TRÆNING

pilates kobenhavn personlig træning

En personlig træning handler om dig, dine kropslige udfordringer såvel som ressourcer og at nå netop dine mål.

TRÆNING FOR GRAVIDE

pilates kobenhavn gravid træning

Under en graviditet sker der hele tiden kropslige forandringer, som påvirker os forskelligt.

EFTERFØDSELSTRÆNING

pilates_kobenhavn_efterfødsel

I tiden efter en graviditet og overstået fødsel, kan det være ligesom at skulle lære sig selv og ens krop at kende på ny.

FIRMATRÆNING

pilates firma træning i kobenhavn

Træn sammen med dine kollegaer og oplev en træning, hvor du vil få en stærkere og mere smidig krop, med færre smerter og muskelspændinger.

BREATHING

Pilates Breathing. I træningen lægges der særlig fokus på at du opnår en forbedring af vejrtrækningen.

Kontakt os direkte

+45 23434517

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere?

Så er du også meget velkommen til at følge os på