PERSONLIG PILATES TRÆNING

Det handler kun om dig

En personlig pilates træning handler kun om dig, dine kropslige udfordringer såvel som ressourcer og om at nå netop dine mål. Tit og ofte bliver vi meget fokuserede på målet i sig selv, men hos mig vil du i stedet opleve en øget opmærksomhed på at skabe den bedste vej dertil. I træningen vil vi gennemgå adskillige øvelser med fokus på at træne kroppen fra dit centrum dvs. omkring din coremuskulatur og udfordre den indre stabilitet med flere styrkeprægede øvelser. Hertil vil der også være særlig fokus på generel bevægelighed af din krop og hvordan du aktivt kan inddrage dit åndedræt i træningen. Dette med henblik på at opnå en stærkere, smidigere samt en krop i balance.

Et personlig træningsprogram

Ønsker du evt. at arbejde videre med træningen hjemme, kan vi i fællesskab udarbejde et træningsprogram, som tilgodeser netop dine behov, mål og forventninger.

Et godt supplement til din øvrige træning

“Ingen træningsformer kan stå alene.” Derfor opfordrer jeg mine kunder til at inddrage træningen hos mig i deres øvrige træning, og jeg arbejder målrettet på at sikre en positiv påvirkning. Med afsæt i flere af de originale pilates øvelser, vil vi i træningen anvende forskellige træningsredskaber, såsom bolde i adskillige udgaver, foamroller samt træning med TRX.

Tag din ven, veninde, kollega, mand eller kæreste med og træn sammen. Til trods for at flere af øvelserne vil være de samme, vil i stadig opleve en tilpasning af træningen til jeres individuelle niveau.

Mere information om vores personlig pilates træning

Se under priser og holdoversigt for mere information omkring personlig pilates træning.

HOLDTRÆNING

pilates holdtræning i kobenhavn

Vi tilbyder holdtræning med op til 6 deltagere, hvor du tilmelder dig et forløb på et bestemt antal træningsgange.

TRÆNING FOR GRAVIDE

pilates kobenhavn gravid træning

Under en graviditet sker der hele tiden kropslige forandringer, som påvirker os forskelligt.

EFTERFØDSELSTRÆNING

pilates_kobenhavn_efterfødsel

I tiden efter en graviditet og overstået fødsel, kan det være ligesom at skulle lære sig selv og ens krop at kende på ny.

FIRMATRÆNING

pilates firma træning i kobenhavn

Træn sammen med dine kollegaer og oplev en træning, hvor du vil få en stærkere og mere smidig krop, med færre smerter og muskelspændinger.

CORE & MOVEMENTS

pilates firma træning i kobenhavn

Et hold kun for mænd. I træningen er der særlig fokus på at du opnår en mere smidig krop et forbedret kropsholdning.

BREATHING

Pilates Breathing. I træningen lægges der særlig fokus på at du opnår en forbedring af vejrtrækningen.

Kontakt os direkte

+45 23434517

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere?

Så er du også meget velkommen til at følge os på