BREATHING – træning af dit åndedræt

Hvorfor træne dit åndedræt?

Åndedrættet er kroppens vigtigste funktion og alligevel er det de færreste, som tænker over, hvordan de trækker vejret. Hvordan du trækker vejret kan have enorm betydning for energien til din krop og dit sind. Samtidig kan fokus på åndedrættet være med til at skabe øget nærvær og opmærksomhed på, at være mere tilstedet i nuet.

Vi lever i en verden, hvor det at mærke smerter/muskelspændinger eller opleve stresssymptomer, er noget rigtig mange af os kender til. Disse symptomer kommer altid til udtryk i kroppen på en negativ måde, som bl.a. giver nedsat bevægekvalitet og forstyrret åndedrætsfunktion.

Holdtræning med fokus på træning af dit åndedræt

Ved at træne dit åndedræt får du stimuleret og dermed trænet din primære åndedrætsmuskel, også kaldet diafragma. Denne er en muskel, der ligesom alle andre muskler, bør trænes. I “træning af dit åndedræt” styrkes ikke kun samarbejdet mellem din krop og dit sind. Du vil også kunne opleve mere overskud i hverdagen samt mærke af kroppen bliver mere afspændt.

På holdet vil du lære at trække vejret bedre. Ved træning af specifikke øvelser med øget fokus på aktiv inddragelse af dit åndedræt, vi du opleve en forbedret kropsholdning, øget balance i kroppen og mærke mere energi. Øvelserne kan være med til at skabe positiv forandring både i din hverdag, din evt. øvrige træning/fritidsaktiviteter såvel som i dit arbejdsliv.

Mere information om holdtræning – træning af dit åndedræt

Se under priser og holdoversigt for mere information vedr.  holdopstart, eller klip ind på BOOK TID og vælg ”Breathing . træning af dit åndedræt” for at se træningsdage og tidspunkt.

Nye hold i 2023

HOLDTRÆNING

pilates holdtræning i kobenhavn

Vi tilbyder holdtræning med op til 6 deltagere, hvor du tilmelder dig et forløb på et bestemt antal træningsgange.

PERSONLIG TRÆNING

pilates kobenhavn personlig træning

En personlig træning handler om dig, dine kropslige udfordringer såvel som ressourcer og at nå netop dine mål.

TRÆNING FOR GRAVIDE

pilates kobenhavn gravid træning

Under en graviditet sker der hele tiden kropslige forandringer, som påvirker os forskelligt.

EFTERFØDSELSTRÆNING

pilates_kobenhavn_efterfødsel

I tiden efter en graviditet og overstået fødsel, kan det være ligesom at skulle lære sig selv og ens krop at kende på ny.

FIRMATRÆNING

pilates firma træning i kobenhavn

Træn sammen med dine kollegaer og oplev en træning, hvor du vil få en stærkere og mere smidig krop, med færre smerter og muskelspændinger.

CORE & MOVEMENTS

pilates firma træning i kobenhavn

Et hold kun for mænd. I træningen er der særlig fokus på at du opnår en mere smidig krop et forbedret kropsholdning.

Kontakt os direkte

+45 23434517

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere?

Så er du også meget velkommen til at følge os på