PILATES HOLDTRÆNING

Creating Movements tilbyder pilates holdtræning i København, hvor du tilmelder dig et forløb på et bestemt antal træningsgange. Det betyder, at du vil opleve en sammenhæng gennem forløbet og mærke en udvikling både i øvelserne og din krop. Med en øget opmærksomhed, nærvær og fordybelse i din egen krop, vil du komme til at mærke en positiv forandring i din krop, som vil påvirke hvordan du bruger din krop i hverdagen og fritid. Træningen finder sted i lyse og rolige omgivelser i indre København og du vil opleve en professionel og kvalitetsbevidst undervisning. Med udgangspunkt i de originale pilates øvelser bygges træningen op, så alle kan være med uanset personligt udgangspunkt. I træningen anvendes ofte forskellige træningsredskaber, såsom bolde i flere udgaver og foamroller, men dette varierer fra gang til gang.

Se under priser og holdoversigt for mere information og tilmelding.

PERSONLIG TRÆNING

pilates kobenhavn personlig træning

En personlig træning handler om dig, dine kropslige udfordringer såvel som ressourcer og at nå netop dine mål.

TRÆNING FOR GRAVIDE

pilates kobenhavn gravid træning

Under en graviditet sker der hele tiden kropslige forandringer, som påvirker os forskelligt.

EFTERFØDSELSTRÆNING

pilates_kobenhavn_efterfødsel

I tiden efter en graviditet og overstået fødsel, kan det være ligesom at skulle lære sig selv og ens krop at kende på ny.

FIRMATRÆNING

pilates firma træning i kobenhavn

Træn sammen med dine kollegaer og oplev en træning, hvor du vil få en stærkere og mere smidig krop, med færre smerter og muskelspændinger.

Kontakt os direkte

+45 23434517

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere?

Så er du også meget velkommen til at følge os på